امروز پنج شنبه 27 تیر 1398 ، عکس 2 پیک اوقات خوشی را برای شما آرزومند است .
آخرین تصاویر هنرمندان

روغن گردو نیز خواص فراوانی برای بدن دارد ، گردو یکی از مواد غذایی بسیار پرخاصیت است که خواص آن بر هیچ کش پوشیده نیست و همه افراد می دانند که مصرف گردو به روش های مختلف، خواص فراوانی برای بدن دارد. از گردو نیز مانند بسیاری از مواد غذایی، می توان روغن گیری کرد.. اگر می خواهید بدانید خواص روغن گردو چیست این بخش گهر را تا پایان مطالعه نمایید.

خواص روغن گردو چیست؟

خواص روغن گردو چیست؟

خواص روغن گردو

گردو و روغن آن، حاوی اسیدهای چرب امگا۳ هستند. می‌توانید روغن گردو را بصورت بشکل سالم و تصفیه نشده یعنی از روغن گردوی تازه استفاده کنید.

خواص روغن گردو برای سلامتی و تقویت پوست و مو قابل تامل و بحث است. روغن گردو از گردو تهیه می شود و رنگ طلایی خوشرنگی دارد. روغن گردو چه به صورت مالیدنی و چه به صورت خوراکی خواص زیادی دارد.اگر روغن گردو را دوبار بر روی پوستتان ماساژ دهید، اگزما یا خشکی پوستتان درمان می شود. از خواص روغن گردو اینست که درد را کاهش داده و جریان گردش خون را بهبود می بخشد. همچنین سبب انعطاف پذیری مفاصل و استخوان ها می شود .

  • روغن گردو منبعی عالی برای ویتامین سی است.
  • خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را کاهش می‌دهد.
  • افزودن روغن گردو به برنامه‌ی غذایی روزانه‌تان به شما کمک خواهد کرد تا تعادل بدنی نرمالی بدست بیاورید.
  • مصرف منظم روغن گردو سطح LDL (کلسترول بد) را کاهش خواهد داد.
  • بعلاوه، هم گردو و هم روغن گردو حاوی آنتی اکسیدان‌های ضروری هستند. این مواد برای مبارزه با تاثیرات مخرب رادیکال‌های آزاد، که مسبب آسیب‌های سلولی و تسریع فرایند پیری هستند، نقش مهمی دارند.
  • با بررسی دقیق‌تر، مواد مغذی یافت شده در گردو، شامل آنتی اکسیدانی بنام اسید الاجیک است که میتواند تکثیر تومورهای بدخیم را کنترل کند.
  • خواص سلامتی دیگر این روغن شگفت انگیز، ضد التهاب، ضد باکتری، ویروس کشی و ضد عفونی کنندگی است.
  • گردوی تازه و شکستن گردو ها یکی از لذت های فراموش نشدنی دوران کودکی است.گردو و روغن گردو منابع خوبی برای اسیدهای چرب امگا۳ هستند. شما می‌توانید روغن آن را بصورت تصفیه نشده و تازه استفاده کنید.

پخت و پز با روغن گردو

بخاطر چربی و قوت زیادش و مزه و بوی پر گردویش روغنی ستودنی برای پخت و پز است. زمانی که روغن گردو را بعنوان مخلفات سالاد، و یا بر روی ماهی، استیک یا پاستا استفاده نمایید عالی خواهد شد. حتی میتوانید برای برخی از دسرها از آن استفاده کنید. بهرحالت بهتر است این روغن را بیش از اندازه حرارت ندهید، چرا که کمی تلخ خواهد شد.یک ایده‌ی پخت عالی – روغن گردویی بخرید و آنرا به همراه مقداری گردو به سالادتان بیفزایید. همچنین اگر برنامه دارید تعدادی ماهی کبابی درست کنید، می‌توانید یک لایه‌ی نازک روغن گردو روی آن بمالید. مطمئن باشید همه از آن لذت خواهند برد!

روغن گردو مفید برای پوست و مو

ویتامین B موجود در آن، کاهش دهنده استرس است که در شادابی و حفظ سلامت پوست نقش مهمی دارد. استرس بالا منجر به چین و چروک زود رس می شود. ویتامین های B و E موجود در گردو با رادیکال های آزاد مقابله می کند.روغن گردو باعث رطوبت پوست می شود. با تغذیه پوست، سلول های سالم تر و باطراوت تر تشکیل می شود.

طبق گفته متخصصان استفاده منظم از روغن گردوی کمی ولرم برای دور چشم، سیاهی دور چشم را کاهش می دهد. عصاره این روغن، کاهش دهنده پف و آرامش دهنده چشم است.روغن گردو منبع عالی پتاسیم، اسیدهای چرب امگا ۳- ۶ و ۹ است که همه این مواد، تقویت کننده فولیک های مو است.

به این پست امتیاز دهید.
امتیاز دهید
برچسب ها :

، عکس 2 پیک
تا به حال هیچ دیدگاهی در این مطلب ارسال نشده است شما اولین نفر باشید