امروز چهارشنبه 22 آبان 1398 ، عکس 2 پیک اوقات خوشی را برای شما آرزومند است .
آخرین تصاویر هنرمندان

کیک هویج و گردو یکی از کیک های بسیار خوشمزه و با پخت آسان است که دارای بافت بسیار نرم و اسفنجی است که می توانید در این روزهای دلچسب پاییزی این کیک خوشمزه را تهیه نمایید و همراه چای میل کنید و از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه مطلب دستور پخت کیک هویج و گردو را برای شما کاربران عزیز تهیه کرده ایم.

دستور پخت کیک هویج و گردو

دستور پخت کیک هویج و گردو

مواد لازم برای کیک هویج و گردو

آرد۱ و ۳/۴ پیمانه سرخالی
شکر۱ پیمانه
تخم مرغ۴ عدد
هویج رنده شده۲ پیمانه
روغن مایع۳/۴ پیمانه
وانیل۱/۸ قاشق چایخوری
دارچین۲ قاشق چایخوری
نمک۱/۸ قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
مغز گردو۱/۲ پیمانه

طرز تهیه کیک هویج و گردو 

برای تهیه کیک هویج ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن خوب هم میزنیم تا رنگش تغییر کند. سپس روغن را اضافه میکنیم.

آرد، دارچین، بکینگ پودر و نمک را با هم الک می کنیم و کم کم به تخم مرغ ها اضافه میکنیم.

در مرحله آخر هویج رنده شده و گردوی خرد شده را به مخلوط کیک هویج اضافه میکنیم. با لیسک مواد را به صورت دورانی با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود.

کف قالب را از قبل چرب و آرد پاشی می کنیم و مایه کیک هویج را در قالب میریزیم و سپس در فر که از یک ربع قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت  ۴۵ دقیقه قرار میدهیم. (البته در فرهای مختلف این مدت زمان متفاوت است، اواخر پخت کیک هویج یک چنگال یا خلال را در کیک فرو کنید اگر مواد به آن نچسبید کیک آماده است.)

دستور پخت کیک هویج و گردو

بعد از پخت کیک هویج را از فر خارج می کنیم و بعد از اینکه کیک مقداری خنک شد از قالب  جدا میکنیم. و در ظرف مورد نظر برمیگردانیم.

کیک هویج شما آماده شده است. در صورت دلخواه میتوانید آن را با خامه تزیین کنید.

به این پست امتیاز دهید.
امتیاز دهید
برچسب ها :

، عکس 2 پیک
تا به حال هیچ دیدگاهی در این مطلب ارسال نشده است شما اولین نفر باشید