امروز یکشنبه 6 مهر 1399 ، عکس 2 پیک اوقات خوشی را برای شما آرزومند است .
آخرین تصاویر هنرمندان

شارلوت انار یکی از دسرهای بسیار خوشمزه و خوش طعم است ؛ این دسر را می توانید در شب یلدا تهیه کنید و علاوه بر زیبایی بخشیدن به میز شب یلدا با خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. در ادامه مطلب طرز تهیه شارلوت انار را می خوانید.

طرز تهیه شارلوت انار

طرز تهیه شارلوت انار

مواد لازم کیک:

تخم مرغ ۶ عدد

شکر ۱۵۰ گرم

آرد ۱۵۰ گرم

بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

آب جوش ۳ قاشق سوپخوری

وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری

مواد لازم شارلوت انار

پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم

شکر ۱۵۰ گرم

خامه فرم گرفته ۳۵۰ گرم

پودر ژلاتین ۳ قاشق چایخوری سر پر

آب ۸۰ میلی لیتر ( ۳/۱ پیمانه)

انار دون شده ۲۰۰ گرم

مواد لازم تزیین:

خامه فرم گرفته حدود ۲۰۰ گرم

پودر کیک قرمز حدود ۲ پیمانه

طرز تهیه شارلوت انار یلدایی

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. زرده تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید و بلافاصله آب جوش را اضافه کنید و در حدی بزنید که زرده ها سبک و سفید شود. سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد . سفیده فرم گرفته را به زرده اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید. آرد ، بیکینگ پودر را مخلوط کرده و روی مواد الک کرده و به صورت دورانی هم بزنید.

مواد را داخل قالب شارلوت که کاغذ انداخته اید ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید. پس از پخت کیک را داخل قالب خنک کنید. سپس از قالب خارج کرده و کاغذ را از قالب جدا کرده و مجدداً به داخل قالب برگردانید. روی کیک را به اندازه یک دایره ۵ سانت بریده و از رویش بردانید سپس داخل کیک را خالی کنید.

طر تهیه مواد میانی:

پودر ژلاتین را روی آب پاشیده و کنار بگذارید تا اسفنجی شود سپس روی بخار آب قرار دهید تا شفاف شود. پنیر خامه ای و شکر را با همزن برقی بزنید تا شکرحل شود. ژلاتین حل شده خنک را اضافه کرده و با دور کند همزن مخلوط کنید و در آخر، خامه فرم گرفته را اضافه کرده با لیسک به حالت دورانی هم بزنید. در آخر انار را اضافه کرده و مخلوط کنید.

مواد آماده را داخل کیک خالی شده ریخته و تکه کیک جدا شده از روی کیک را روی آن قرار داده و قالب را به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید. سپس شالوت را داخل ظرف برگردانده و با خامه زده شده تزیین کنید و پودر کیک قرمز را رو دور تا دور کیک بپاشید.

نکته:

برای پخت کیک قرمز، از مواد کیک اسفنجی قرمز استفاده کرده و تمام مراحل کیک اسفنجی را انجام داده فقط پس از خوب زدن زرده تخم مرغ و شکر رنگ قرمز خوراکی را به اندازه دلخواه داخل زرده ریخته و مخلوط کنید.کیک پس از پخت به رنگ قرمز در خواهد آمد.

به این پست امتیاز دهید.
امتیاز دهید
برچسب ها :

، عکس 2 پیک
تا به حال هیچ دیدگاهی در این مطلب ارسال نشده است شما اولین نفر باشید